Om oss

AB Henry Eriksson är ett litet familjeföretag som Henry startade år 1950 med tillverkning, försäljning och reparation av blodtrycksmätare och stoppur.

Henry som tidigare hade arbetat flera år med tillverkning av manometrar kunde sina produkter och fick omgående goda relationer med både vårdpersonal, medicintekniker och inköpare på Landstingen.

Sedan många år har vi upphandlingsavtal med Regionerna i Sverige och på senare år även Kommuner, Företagshälsovård, Försvaret, Kriminalvård och Läkarhus.

Sortimentet har successivt utökats under åren och AB Henry Eriksson är sedan länge marknadsledare i Sverige när det gäller blodtrycksmätare och våra marknadsandelar för övriga produkter ökar stadigt.

Samtliga våra produkter uppfyller de tillämpliga kraven i lagen om medicintekniska produkter (1993:584) och är CE-märkta i enlighet med det Europeiska direktivet för medicintekniska produkter MDD 93/42/EEC samt är i tillämpliga fall anmälda hos Läkemedelsverket som medicintekniska produkter för användning inom Svensk sjukvård.

Vi har kontor, lager och teknisk service i Bandhagen - Stockholm.

Kunderna uppskattar oss som leverantör för våra snabba leveranser, tillförlitliga produkter och bra priser samt för våra kunskaper om produkter, funktion och handhavande.

Vi hjälper dig gärna att välja rätt utrustning beroende av användningsområde och erbjuder även utbildning i blodtrycksmätning samt handhavande och skötsel av olika blodtrycksmätare mm.

Välkommen som kund hos AB Henry Eriksson

© 2024 AB Henry Eriksson | Med ensamrätt | Telefon: 08 - 647 48 05 | info@henryeriksson.se

Tillagd i varukorgen